Forum Dawnego Zawadzkiego
Nie jesteś zalogowany.
Panie admin mam nadzieje ze rozpoczniemy tym samym mila pogawedke na forum (i ze z czasem ktos sie dolaczy).
Witam Panie rakfiol na forum - jak tam sernik w Albionie ;-).
Forum to powstało między innymi by "zawadczańska diaspora obojga narodów" miała możliwość kontaktu, często po wielu latach od opuszczenia tych okolic, liczę że z czasem forum to pójdzie właśnie w tym kierunku ( co nie znaczy, że tylko w tym ).
PZDR
witam ludziska wszechzawadczanskie [huehue (niezly wyraz)]. Koblenz pozdrawia ;]
Serdecznie witam kolejnego zawadczanina w oddaleniu od ojczyzny.
Jay napisał:
witam ludziska wszechzawadczanskie [huehue (niezly wyraz)]. Koblenz pozdrawia ;]
witam młodzieży wszechzawadczańska - tak to powinno brzmieć poprawnie
Popisalbym z wami , ale juz w pierwszym powitalnym zdaniu admin mnie poprawia
Moze pojawimy sie na swieta, ale to na ok 50%. narka i pozdro od Beaty.
Jay napisał:
Popisalbym z wami , ale juz w pierwszym powitalnym zdaniu admin mnie poprawia
Moze pojawimy sie na swieta, ale to na ok 50%. narka i pozdro od Beaty.
To dla Twojego dobra Jay`ku, dbam o poprawność polityczną i merytoryczną
Liczymy na 100% obencość.
PZDR
admin napisał:
To dla Twojego dobra Jay`ku
JJ sluchaj Admina. Admin wie co dobre, dlatego tak czesto mozna go spotkac na Dworcowej 12.
Dżej, ty sie zastanów nad tym przyjazdem na świeta, terroristen atakiren w Zawadzkim:
terroristen atakiren artykul
terroristen atakiren film
Strach sie bac!!!
A tak na marginesie to jest nas juz 4 sztuki.
No to jest nas juz 5!!
Pozdrawiam wszystkich forumowiczow, a w szczegulnosci Admina (w koncu dorobiles sie 'adminowania' hehe)
PS czemu nie moge zakladac nowych watkow!!
AAA, bym zapomnial, gratki z okazji wpisania adresu stronki na Wikipedii!!!
bluesbar napisał:
No to jest nas juz 5!!
siła nas !
bluesbar napisał:
Pozdrawiam wszystkich forumowiczow, a w szczegulnosci Admina (w koncu dorobiles sie 'adminowania' hehe)
Nie chciała przyjść góra do Mahometów, więc Mahomeci przyszli do góry!
bluesbar napisał:
PS czemu nie moge zakladac nowych watkow!!
Czas jakiś temu byłem zmuszony poblokować pewne funkcje - teraz powinno już być OK
bluesbar napisał:
AAA, bym zapomnial, gratki z okazji wpisania adresu stronki na Wikipedii!!!
- Świetna sprawa, pomoże promować stronkę.
PZDR
Moja świąteczna obecnośc w Zawadzkiem niestety niedojdzie do skutku, a szkoda to wielka, bo spotkałbym sie z chęcią z adminkiem na Dworcowej 12.
Co się odwlecze to nie uciecze! Mam nadzieje.
JJ przyznaj sie ze boisz sie tubylczych terrorystow . Ja w przyszlym tygodniu jade na zwiad, dam znac czy jest bezpiecznie .
Mysle ze bede stacjonowal na Dworcowej, gdzie zapewne spotkam naszego admina i naszego nowego forumowicza, ktorego serdecznie witam na forum.
Witam szanownych forumowiczow
JJ na mnie "wplynal" wiec sie "dosztukowalem"
p.s.
jesli chodzi o tubylczych terrorystow to 50% z nich na Dworcowa 12 tez zaglada tak ze trzeba sie miec na bacznosci.
pozdrowki
Witamy pionka w naszej gromadce - kolejny punkt na mapie świata zaznaczony ( trzeba będzie kiedyś coś takiego zrobić ).
Z niecierpliwością oczekujemy na zwiadowcę by wymienić najświeższe plotki i wzmocnić się napojami regeneracyjnymi, Dworcowa 12 trzyma się dzielnie...
hyhy witaj PIONEK
Mało nas mało nas do pieczenie... eh pisania
Dawne zawadzkie już troche istniaje a widze że tu sa pustki, raczej niewiele jest miłośników starego miasta.
pozdrawiam:
Haku